Yhdistys - jäsenyys

Yhdistyksen jäsenyyttä odotetaan kaikilta toimintaan säännöllisesti osallistuvilta. Jäseneksi hakemisen yhteydessä kerätään joitakin tietoja jäsenrekisteriin. Nämä tiedot voi antaa kätevimmin alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää myös silloin, kun tiedot ovat muuttuneet.

Jäsentietolomake: http://orc.ayy.fi/jasentietolomake.php

1. Mikäli olet uusi jäsen tai tietosi ovat muuttuneet, anna ne yllä olevalla lomakkeella. Uudet jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

2. Maksa jäsenmaksu (vuoden 2018 jäsenmaksu on 15 euroa) joko jäsenrekisteriä pitävälle henkilölle käteisellä tai oheisella tilisiirrolla. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Uudet jäsenet, jotka liittyvät ja maksavat jäsenmaksun syksyllä, saavat seuraavan kalenterivuoden ilmaiseksi.

  • Nordea (Swift/BIC: NDEAFIHH)
  • Tilinumero: 130930-206490 IBAN: FI3813093000206490
  • Saaja: Otaniemen RoolipeliClubi RY
  • Viitenumero: 1300
  • Maksun suuruus: 15 euroa

3. Jäsenkortin voit hakea myöhemmin hallitukselta peli-iltojen yhteydessä. Töki jäsenvastaavaa (2018: Juuso Lähdekorpi telegrammissa), jos maksat alkuvuoden jälkeen, jotta hän tajuaa tehdä kortin. Tiliä ei aktiivisesti seurata. Halutessasi saat jäsenkorttisi myös postitse, lisää tällöin maksamaasi summaan 3 euroa postituskuluja (eli yht. 18e), ja laita viestiä hallituslistalle tai jäsenvastaavalle, mihin osoitteeseen haluat kortin postitettavan (kts. http://orc.ayy.fi/doku.php?id=yhdistys:yhdistys).

4. Yli 15 euron suorituksista ylimenevä erotus katsotaan lahjoitukseksi yhdistykselle, ORC kiittää. (Poislukien 18 euron summa postikuluihin, kts yllä.)

Jäsenet saavat lainata teoksia ORC:n kirjastosta. Lisäksi he saavat 10% alennuksen seuraavista PK-seudun roolipeliliikkeistä näyttämällä jäsenkortin maksamisen yhteydessä. Alennusta ei voi yhdistää määräalennuksiin:

Fantasiapelit

Tekstit: Tommi Horttana et al.
Piirrokset: Petri Hiltunen
Logo: Ermo Seikku
Powered by DokuWiki
yhdistys/jaesenyys.txt · Last modified: 2018/01/31 23:55 by orc