ORC pähkinänkuoressa

Yhdistyksestä yleensä

ORC:n jäsenet, eli tuttavallisemmin örkit, ovat sekalainen joukko Aalto-yliopiston opiskelijoita ja muita laumaan eksyneitä, joita yhdistää rooli-, lauta-, kortti-, figu- ja näytelmäroolipelit lieveilmiöineen. Kiinnostus vain yhdestä osa-alueesta ei ole mikään este ja oikeastaan on niin, että hyvin harva jaksaa harrastaa kaikkia edellä mainittuja.

Toiminta

Jatkuvinta toimintaa ORC:llä on kahdesti viikossa olevat peli-illat, jotka keskittyvät lauta- ja figupeleihin, mutta joissa toisinaan on roolipelejäkin pelailtu. Peli-iltoihin kannattaa vain pölähtää paikalle. Kirjastostamme löytyy yli 200 peliä, kun duplikaatteja ei lasketa, joten mielenkiintoista pelattavaa kyllä löytyy ja jos haluat tuoda oman pelin mukanasi, ovat örkit tunnetusti avoimia uusille lautapeleille.

Tämän lisäksi meillä on saunailtoja (kuten peli-ilta, mutta myös sauna ja purtavaa omakustannehintaan) ja pelileirejä (kuten saunailta, mutta viikonlopun mittaisena ja omat eväät mukaan). Erikoisimmista tapahtumista, kuten excursioista, ilmoitetaan erikseen.

Tapahtumat

  • (Ti ja Pe) Peli-illat
    • Peli-illat pidetään tiistaisin ja perjantaisin Otakaari 18 kerhotilassa ja ne alkavat kello 17.
  • Peli-iltojen ulkopuolisten tapahtumien ajankohdat löytyvät kalenterisivulta.

Harmaahapsen neuvona: ehdotan raivamaan kalenterista vapaata ainakin Fuksisaunalle, Kuutamonulvojaisille sekä Linnan vastaanotolle. (syksyllä)

Jos ei peli-iltaan aikasemmin ehdi, on Fuksisauna oiva tilaisuus tulla vilkaisemaan, että minkälaisia naamoja ORC:n kuuluu ja mitä me oikeastaan tehdään. Kuutamonulvojaiset ovat erityisesti teille, arvon fuksit, tarkoitettu tapahtuma, josta ei sitten enempää niille, jotka eivät sitä ole jo kokeneet. Siitä onkin luontevaa jatkaa samaan aikaan olevalle peli-leirille.

Linnan Vastaanotto on taas kauden loppuun sijoittuva tapahtuma, joka koostuu saunaillasta Rantsulla, tanssiaisista Smökissä sekä tietenkin Linnan vastaanotosta.

Jäsenyys

Jäseneksi tutkinto-opiskelija hyväksytään käytännössä automaattisesti, kunhan byrokratian ratas pyörähtämään sen verran, että muodollisuudet saadaan hoidettua. Jäsenmaksu on tänä vuonna 15e ja syksyllä jäseneksi liittyville se kattaa myös seuraavan kalenterivuoden.

Jäsenetuina on muun muassa lainausoikeus kirjastoomme sekä 10% alennus useista alan liikkeistä PK-seudulla ja lämmin mieli ORC:n toiminnan tukemisesta.

Jäsenyyttä voi hakea osoitteesta: http://orc.ayy.fi/jasentietolomake.php

Yhteystiedot ja tiedotus

Yhdistyksen sivut ovat osoitteessa http://orc.ayy.fi kuten jo aikaisemmin mainitsinkin. Hallitusken tavoittaa osoitteesta orch (at) list.ayy.fi. Irkistäkin örkkejä löytää roikkumasta kanavalla #orc @ IRCnet.

Tiedotamme tulevista tapahtumista verkkosivuillamme sekä jäsensähköpostilistalla.

Tekstit: Tommi Horttana et al.
Piirrokset: Petri Hiltunen
Logo: Ermo Seikku
Powered by DokuWiki
orc_paehkinaenkuoressa.txt · Last modified: 2015/06/14 09:07 by admin