Kalenteri - tulevat tapahtumat

Peli-illat joka tiistai ja perjantai klo 17→ Otakaari Learning Hubissa, Otakaari 1.

Syksy 2018

12.10. Fuksisauna OK20

Saunailta OK20:ssä. Lautapelejä, saunomista ja olutta. Isäntä toimittaa paikalle ruokaa ja juomaa omakustannehintaan. ENG: Freshmen sauna in Otakaari 20. Board games, sauna and beer.

20.10.-1.12. Tanssikurssi lauantaisin klo 10-12 Yhdistystilassa

To be written

26.-28.10. Pelileiri Sierlassa

Viikonlopun mittainen lautapelileiri leirikeskus Sierlassa, n. 60 km Espoosta (Haarlantie 357, 09810 Nummi). Järjestetään kyytejä Otaniemestä perjantaina, autoja palailee lauantain ja sunnuntain aikana. Saunotaan, grillataan, uidaan(!?) ja pelataan lautapelejä. ENG: Weekend gaming camp in Sierla, 60km from Espoo (Haarlantie 357, 09810 Nummi). Sauna, grilling, swimming(!?) and board games. Transport available from Otaniemi, info later.

2.12. Linnan Vastaanoton Tanssiaiset ja pelisauna

To be written

Kevät 2018

10.6.2018 Pelileiri Luukissa

HUOM: tavallisesta poiketen leirin kesto on lauantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12 (johtuen Espoon kaupungin remonttitoimesta). Leirikeskuksessa voi yöpyä, jne. tuttuun tapaan. Ohjelmassa pelejä, saunaa, ruokaa, uintia, bofferitreeniä, saunaa, uintia, pelejä, ja ainakin saunaa.

Tietopaketti tuolla: https://orc.ayy.fi/doku.php?id=toiminta:pelileirit kyyti-iteraattori täällä (login/pass: orc/orc): https://orc.ayy.fi/wiki/doku.php?id=iteraattori:kyyti-iteraattori

Leiri kustantaa 5e opiskelijoilta ja 10e valmistuneilta. Maksaa voi tilille tai paikanpäällä kolehtiin. Tilinumero: FI3813093000206490, saajana Otaniemen RoolipeliClubi RY, viite 1300.

In English: summer gaming camp is in Luukki Sat-Sun 9.-10.6. 12:00-12:00 more info (also in English) from the links above. Welcome!

16.02.-18.02.2018 Kurryn kanssa Kesärinteen leirikeskuksessa

Nyt keväällä ORC ei järjestä omaa pelileiriä, vaan lähdemme vierailemaan Kurry ry:n leirillä 16.02.-18.02.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Edellisellä kerralla kurrejen kanssa (vuosi.. kaksi sitten?) oli hauskaa, joten lähdetään uudestaan. Alla linkit tarkempiin ohjeisiin ja tervetulomaili, mutta noin yleisesti todettakoon, että:

1. Tilat ja välineistö (keittiö, astiat, sängyt) on hyvin samaa luokkaa Luukin/Sierlan kanssa, eli tavaraa löytyy
2. Kurryläiset pelaavat örkkejä enemmän roolipelejä, nyt on hyvä mahdollisuus päästä testaamaan jotain uuttakin
3. Kyyti-iteraattori: https://orc.ayy.fi/wiki/doku.php?id=iteraattori:kyyti-iteraattori
4. Lisäohjeita: https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/2280/leirisaeaennoet
24.3.2018 Akateeminen roolipeliekskursio Ouluun

Akateeminen roolipeliekskursio (ARE) suuntaa tänä vuonna Ouluun, jossa Oulun lipaston roolipeliseura CRYO ottaa meidät vastaan ja houstaa tapahtuman. CRYO huolehtii niinikää majoituksesta. ORC porukkaa ilmoittautui junalähtöön 8 tyyppiä. Mukaan mahtuu varmasti vielä, mutta lipun saa hommata itse, ne ketkä eivät sitä jo tehneet: Juna HEL-OUL 24.3. klo 6:24-12:18 (ORC:llä paikat vaunussa 5, 57-64) ja takaisin OUL-HEL 25.3. klo 14:34-20:44 (paikat vaunussa 5, 57-63).

Oulun yliopiston roolipelikerho CRYO ry:n puolesta toivotan teidät
lämpimästi tervetulleiksi kaikkien aikojen pohjoisimmalle Akateemisten
Roolipeliseurojen Ekskursiolle, joka järjestetään Oulussa 24.3.2018.
Olemme innoissamme saadessamme tavata uusia Tovereita Pelin Hengessä
ja esitellä teille oululaista pelikulttuuria.

Olemme koonneet paljon tietoa käytännön järjestelyistä
nettisivuillemme: are2018.wordpress.com. Sivuilta löydät myös
erilliset linkit ilmoittautumiseen ulkopaikkakuntalaisille ja
oululaisille osallistujille. Deadlinet ilmoittautumiselle ovat 9.3.
(majoitusta tarvitseville) ja 16.3. (muille), mutta toki saat
ilmoittautua vaikka heti jos sormesi sillä tavoin syyhyävät!

AREn suojelija Arecerak, kuuluisamman veljensä Acererakin tavoin
demilichi ja sielunsyöjä, jää cryolaiskultistiensa kanssa odottamaan
teitä saapuviksi.

Arecerakin nimeen,

Tanja Kuusniemi
Työryhmän jäsen
Akateemisten Roolipeliseurojen Ekskursio 2018

Syksy 2017

Su 3.12. Linnan vastaanotto ja tanssiaiset + peli/jatkosauna / Grand ball @ Smökki + Rantsu

ORC järjestää perinteisen linnan vastaanoton tanssiaiset Smökissä. Samaan aikaan Rantsulle voi tulla pelaamaan ja syömään pelisaunan merkeissä. Lisäinfoa tanssiaisten omilla sivuilla

Lauantai 9.9.2017 Kaudenavaus, uusien iltapäivä klo 14->

Pelejä, maggaraa, juotavaa Ossinlammen rannalla klo 14. Ihmetellään tulevaa, kerrotaan parhaat kesäkuulumiset. Kun makkarat on syöty, siirrytään jatkoille HUBiin lautapelien merkeissä. Ulko-osiolla säävaraus: jos sataa, siirrytään suoraan HUBiin. Grilli löytyy, oletettavasti myös makkaraa, mutta omiakin syötäviä sopii tuoda hyvin.

Fuksikampanjat / Freshmen RPGs 2017 (date TBD)

Are you looking for a new RPG game to play in or to run? Freshmen RPG campaigns are short roleplaying game campaigns held in the Fall 2017, which might be just the RPG fix for you. See more: Fuksikampanjat 2017

Lauantai 23.9.2017 Fuksisauna Gorsussa

Pelejä, saunaa, purtavaa omakustannehintaan. Täällä ehtii pelata pidemmänkin pelin. Erityisesti uudet fuksit tervetuloa!

Kesä 2017

9.-11.6.2017 Pelileiri Luukissa

Pelileiri Luukissa. Pelejä, saunaa, ruokaa, uintia, bofferointia, ehkä aurinkoa koko viikonlopun. Kattava infopaketti: Pelileirit / Gaming Camps. Ennakkoilmoja ei tarvita. Jos haluat lisäinfoa, kysele telegrammissa tai ircissä. Kyyti-iterointi: täällä (ilmoita jos sinulla on tarjota kyyti, tai tarvetta kyydille).

7.5. SOS-kaudenavajaissauna

Sotahuuto, larp/urheilu-henkinen bofferointitapahtuma on tänä vuonna 21.-23.7. Puumalan Pistohiekalla. ORC:n joukkue, Special Orc Service, osallistuu jälleen tapahtumaan. Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa http://sotahuuto.fi/.

Tule mukaan kuulemaan lisää ja juonimaan tulevaa 7.5. SOS:n kaudenavajaissaunaan Heinävaarassa. Tarjoilu nyyttäriperiaatteella, oma pullo mukaan. Heinävaaran sauna on Leppävaarassa, Rummunlyöjänkatu 3, ylin kerros klo 17.00-23.00. Kertokaa kavereillennekin jos he eivät ole kuulleet; tervetuloa niin vanhat bofferoijat kuin uudet asiasta kiinnostuneet.

In english: ORC will participate in Sotahuuto (21.-23.7.). On 7.5. there is a sauna where we will discuss the future and remember past glorious deeds (In Leppävaara, Rummunlyöjänkatu 3, 17.00-23.00, bring own food to table & drinks). All interested welcome!

Akateeminen roolipelaajien excursio: PK-seutu

Alter Egolla ja Otaniemen Roolipeliclubilla on ilo kutsua teidät kuudennelle Akateemisten roolipelaajien exculle (ARE) pääkaupunkiseudulle la-su 8.-9.4.2017, tervetuloa!

Ohjelma on seuraava:

Perjantai 7.4.:

  • Mahdollisuus yöpyä Otaniemen vierasmajassa Otakaari 20 (ilmoita jos tarvitset!)

Lauantai 8.4.:

  • Klo 9.30-11.30 Saapuminen HKI:in ja tapaaminen AE:n kerhotilassa
  • Klo 10-11.30 ARE 2017 Workshop
  • Klo 11.30 - 17.00 Päiväohjelmaa Helsingissä
  • Klo 17.00 Sitsit Otarannan kerhotilassa (Otaniemi, Espoo)
  • Klo 20.00- Jatkot Gorsussa (Otaniemi)

Sunnuntai 9.4.:

  • Klo 9.30 Pelit jatkuvat AE:n kerhotilassa (Helsinki)

Tapahtumaan (ml. sitseille) ilmoittautuminen 2.4. mennessä, osoitteessa:

https://goo.gl/forms/s9FzaWIExsikfVep1

HUOM: jos tarvitset majoitusta pe-la -yöksi, täytä ilmo viimeistään 23.3. mennessä, jotta osaamme varmistaa majoituksen määrän.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta:

La 8.4.

Klo 9.30-11.30 Saapuminen Helsinkiin ja tapaaminen AE:n kerhohuoneella:

AE:n kerhohuone sijaitsee Uudella Ylioppilastalolla, Mannerheimintie 5 B 4.krs, lyhyen matkan päässä Rautatieasemalta. ARE 2017 tulijat kokoontuvat kerhohuoneella, jonne voi jättää tavaroitaan päiväohjelman ajaksi, ennen siirtymistä iltapäivällä Otaniemeen. Löytääksesi paremmin paikalle voit pirauttaa yhteyshenkilöille (kts. alla).

Klo 10-11.30 ARE 2017 Workshop:

Mitä järjestöllenne kuuluu? Mistä saa uusia jäseniä, millainen toiminta kiinnostaa vanhoja? Mikä on toiminut, mikä ei, kannattaako kokeilla? Mistä saa rahaa? Tule jakamaan ja kuulemaan vinkkejä kaverijärjestöiltä. Ties vaikka keksittäisiin kehittää lisää yhteistoimintaa tai muuten hyötyä kavereista.

Klo 11.30 - 17.00 Päiväohjelmaa Helsingissä. Tarjolla eri vaihtoehtoja:

1) Suomenlinnan reissu. Lähdetään Suomenlinnaan, jossa vieraillaan ainakin Sotamuseossa ja Suomenlinnan Panimoravintolassa. Mielenkiinnon ja sään mukaan voidaan käväistä paikan pienemmissä museoissa ja/tai seikkailla muureilla ja linnoitusten käytävissä.

2) Kiasma. ARS17+ Online Art on näyttely intternetin ja sosiaalisen median Virallisesta verkkotaiteesta. Eli noin suomenkielellä mennään pällistelemään millaiset viraalimeemit on kelpuutettu taidemuseon seinille asti.

3) Baarikierros. Kompataan ainakin muutama baari keskustan liepeillä ja maistellaan hyviä oluita, pelataan hassuja pelejä, ja jutustellaan hauskoille tyypeille. Tähän sopii liittyä hyvin mukaan ennemmin tai myöhemmin, ts. baarikierros on mahdollista yhdistää Kiasma-retkeen tai johonkin omatoimiseen hupailuun.

Klo 17.00 Sitsit Otaniemessä: MAKE ROOLIPELIT GREAT AGAIN:

Illan sitsit alkavat klo 17 Otarannan kerhotilassa (google löytää hienosti perille), joten varaa aikaa siirtymään. Sitsien teemana on laveasti päivän roolipelipoliittinen paradigma “MAKE ROOLIPELIT GREAT AGAIN”. Tätä saa tulkita niin kuin haluaa. Pukukoodina smart casual tai teeman mukaan. Ilmoittautuminen 2.4. mennessä (tai 23.3., jos tarvitset yösijan pe-la yöksi). Sitsien hinta on 15 e opiskelijoille, 20 e valmistuneille. Ilmoittaudu nyt: https://goo.gl/forms/s9FzaWIExsikfVep1

Klo 20.00- Jatkot Gorsussa:

Saunomista, pelejä, yöllistä syömistä ja pikkupurtavaa (omakustannehintaan). Huono läppä ja/tai korkealentoinen järjestöworkshoppaus jatkuu täällä yön pikkutunneille asti. Omat pyyhkeet siis mukaan.

Yöpyminen Otaniemen vierasmajoissa:

Yöpyjille on varattu Otakaari 20:n vierasmajat (https://ayy.fi/jasenille/palvelut/tilojen-vuokraaminen/muut-tilat/vierasmajat/). Tiloissa on sängyt, patjat, ja jonkin verran peittoja ja tyynyjä. Omat lakanat mukaan, makuupussikin kannattanee, koska peittojen saanti ei ole varmaa.

Sunnuntai

Klo 9.30- Pelejä ja purtavaa AE:n kertsillä:

Aamulla herääminen kun siltä tuntuu. Pelit jatkuvat sunnuntaina Alter Egon kerhohuoneella, jonne voi saapua omaan tahtiin.

Avoimet Roolipelipäivät / Open RPG days

Roolipelaamaan! Haluaisitko olla mieluummin barbaarisankari kuin teekkari? Olisiko kiva heitellä noppia porukalla? Halaa sisäistä nörttiäsi ja tule pelaamaan roolipelejä ORC:n roolipelipäiville.

ORC järjestää semisäännöllisiä roolipelipäiviä, joissa kussakin pelataan 1-4 peliä samaan aikaan. Jos roolipelaus kiinnostaa, tervetuloa kokeilemaan, tapahtuma on kaikille avoin – myös aivan aloittelijat tervetuloa! Lisää infoa: http://pelilauta.fi/index.php/topic,1815.0.html

Pelipaikka: JMT 5A, klo 13-19

Open RPG days at Jämeräntaival 5A at 1300-1900 hours. Typically we play Pathfinder RPG. No prior knowledge of role-playing games necessary. More info: http://pelilauta.fi/index.php/topic,1815.0.html

Syksy 2016

La 24.9 Fuksisauna / Freshmen sauna @ Ossinlinna (OK18) klo 16→

Perinteinen fuksisauna, jossa ruokaa, pelejä, juomaa, ja saunaa tuttuun tapaan. Isäntä myy ruokaa & juomaa omakustannehintaan, joten ottakaa käteistä mukaan niin halutessanne. Ja napatkaa ihmeessä kaverinnekin mukaan! Poikkeuksellisesti paikkana on Ossinlinnan sauna (OK 18, bussipysäkkien vieressä). Pelejä alustavasti 16-23, toki varaslähtö on aina mahdollinen kiinnostuneille (seuratkaa irkkiä/telegrammia). Sauna lämmin klo 18 eteenpäin.

Freshmen sauna 24.9. at Ossinlinna (Otakaari 18, next to bus stops). Food and beverages are sold at cost price, so take some cash with you. Naturally own drinks/food are ok, too. Games start at 16 (unless otherwise notified), sauna is warm starting from 18. And bring your friends too!

Pe 14.10 Kuutamoulvojaiset / Freshmen initiation event @ Luukki

Pelileirin alkajaisiksi järjestetään salaperäinen initiaatiotapahtuma, jossa uusista fukseista leivotaan todellisia örkkejä.

Friendly freshmen initiation event at the beginning of the gaming camp.

Pe 14.10 - Su 16.10 PELILEIRI Luukissa

Pelileiri Luukissa, pelejä viikonlopun läpi. Lisäinfoa sivulla pelileirit..

Gaming camp at Luukki camping center. More info: pelileirit..

Su 23.10-4.12. Tanssikurssin harjoitukset / Dance course @ Monitoimitila JMT 3A klo 15-17

ORC järjestää yhdessä Helsingin tanssiseura Linnean kanssa tanssikurssin. Lisäinfoa täällä.

ORC organizes a dance course for historical dances. See täällä.

Su 6.12. Linnan vastaanotto ja tanssiaiset + peli/jatkosauna / Grand ball @ Smökki + Rantsu

Tanssikurssi huipentuu itsenäisyyspäivän vastaanoton tanssiaisiin Smökissä. Samaan aikaan Rantsulle voi tulla pelaamaan ja syömään pelisaunan merkeissä. Lisäinfoa tanssiaisten omilla sivuillaTekstit: Tommi Horttana et al.
Piirrokset: Petri Hiltunen
Logo: Ermo Seikku
Powered by DokuWiki
kalenteri/kalenteri.txt · Last modified: 2018/09/06 06:52 by orc