Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenyyttä odotetaan kaikilta toimintaan säännöllisesti osallistuvilta. Jäseneksi hakemisen yhteydessä kerätään joitakin tietoja jäsenrekisteriin. Nämä tiedot voi antaa kätevimmin alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää myös silloin, kun tiedot ovat muuttuneet.

Jäsentietolomake: http://orc.ayy.fi/old/jasentietolomake.php

1. Mikäli olet uusi jäsen tai tietosi ovat muuttuneet, anna ne yllä olevalla lomakkeella. Uudet jäsenhakemukset käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

2. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 20 euroa. Maksa jäsenmaksu joko jäsenrekisteriä pitävälle henkilölle käteisellä tai oheisella tilisiirrolla. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Uudet jäsenet, jotka liittyvät ja maksavat jäsenmaksun syksyllä, saavat seuraavan kalenterivuoden jäsenyyden ilmaiseksi.

HUOM! ORC:n tilinumero on muuttunut! Nordean tili suljetaan piakkoin, sillä se on muuttunut hirveän kalliiksi. Rahaliikenne hoidetaan jatkossa rahastonhoitajan sivutilin kautta S-pankissa.

S-Pankki(Swift/BIC: SBANFIHH)
IBAN: FI95 3939 0064 4692 73
Saaja: Juuso Lähdekorpi
Viesti: Jäsenmaksu
Maksun suuruus: 20 euroa

3. Jäsenkortin voit hakea myöhemmin hallitukselta peli-iltojen yhteydessä. Töki jäsenvastaavaa (kysy telegrammissa), jos maksat alkuvuoden jälkeen, jotta hän tajuaa tehdä kortin. Tiliä ei aktiivisesti seurata. Halutessasi saat jäsenkorttisi myös postitse. Lisää tällöin 3 euroa postituskuluja varten (eli yht. 23e), ja laita viestiä hallituslistalle tai jäsenvastaavalle ja kerro osoitteesi.

4. Yli 20 euron suorituksista ylimenevä erotus katsotaan lahjoitukseksi yhdistykselle, ORC kiittää.

Jäsenet saavat lainata teoksia ORC:n kirjastosta. Lisäksi he saavat 10% alennuksen Helsingin Fantasiapeleistä näyttämällä jäsenkorttia. Alennusta ei voi yhdistää määräalennuksiin.