Jäsenyys

ORC:n jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista ja ilmaista. Peli-illat ja saunat ovat maksuttomia, eikä niissä kysellä jäsenyyden perään. Jäseneksi voi liittyä, mikäli haluaa sähköpostilistalle, tai vaikuttaa toiminnan suunnitteluun ORC:n hallituksessa, tai mikäli haluaa vain kutsua itseään virallisesti ”örkiksi” :). Jäseneksi liittymisen yhteydessä kerätään joitakin tietoja jäsenrekisteriin. Nämä tiedot voi antaa kätevimmin alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää myös silloin, kun tiedot ovat muuttuneet.

Jäsentietolomake: http://orc.ayy.fi/old/jasentietolomake.php

ORC:lla on vapaaehtoinen jäsenmaksu, jonka voi maksaa jos haluaa tukea toimintaa. Jäsenmaksu ei ole edellytys jäsenyydelle tai toimintaan osallistumiselle. Kalenterivuoden 2022 jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenmaksu oikeuttaa pieniin etuihin: Maksaneet saavat lainata teoksia ORC:n kirjastosta. Kysy yksityiskohtia joltain hallituslaiselta tai tg-kanavalla, sillä osa peleistä on jäsenten omia, ja osa jatkuvasti käytössä, eli ei lainattavissa. Lisäksi maksaneet saavat jäsenkortin, joka oikeuttaa 10% alennuksen Helsingin Fantasiapeleistä näyttämällä jäsenkorttia. Alennusta ei voi yhdistää määräalennuksiin. Jäsenmaksu on siis vapaaehtoinen! Maksa jäsenmaksu joko jäsenrekisteriä pitävälle henkilölle käteisellä tai oheisella tilisiirrolla. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Uudet jäsenet, jotka liittyvät ja maksavat jäsenmaksun syksyllä, saavat jäsenmaksun edut myös koko seuraavalle kalenterivuodelle.

HUOM! ORC:n tilinumero on muuttunut 2022 alussa! Rahaliikenne hoidetaan nykyään rahastonhoitajan sivutilin kautta S-pankissa:

S-Pankki(Swift/BIC: SBANFIHH)
IBAN: FI95 3939 0064 4692 73
Saaja: Juuso Lähdekorpi
Viesti: Jäsenmaksu
Maksun suuruus: 20 euroa

Jäsenkortin voit hakea pelikaapista peli-iltojen yhteydessä. Töki jäsenvastaavaa (kysy telegrammissa), jos maksat alkuvuoden jälkeen, jotta hän tajuaa tehdä kortin valmiiksi. Tiliä ei aktiivisesti seurata. Halutessasi saat jäsenkorttisi myös postitse. Lisää tällöin 3 euroa postituskuluja varten (eli yht. 23e), ja laita viestiä hallituslistalle tai jäsenvastaavalle ja kerro osoitteesi.

Yli 20 euron suorituksista ylimenevä erotus katsotaan lahjoitukseksi yhdistykselle. ORC kiittää.