Pelileiri Sipoossa 18.-19.11.22

orc /

Pitkästä aikaa järjestettiin pelileiri! Tällä kertaa vähän lyhyempi varaustilanteen takia. Oltiin AK:n Majalla Sipoossa perjantaista klo 15 lauantaihin klo 14. Fillaroin 53 kilometriä paikalla ja jäätiin odottamaan avaajia, jotka jäivät jumiin iltapäiväruuhkaan kauppakeskus Kaaresta poistuttuaan. Kun leiri oli avattu, ihmeteltiin takkaa ja lämmitystä ja vettä jonkin aikaa, sitten päästiin pelaamaan. Pelaajia lieni paikalla sellainen 15. Leirillä pelattiin ainakin Terraforming Mars: Ares Expedition, Clank!, Factory Fun, Brass: Birmingham, Maracaibo ja Tyrants of the Underdark. Saunottiin useampi tunti. Oli ihan jees löylyt lopulta, vaikka lämmityksessä menikin pitempään kuin arvattiin. Viimeinen peli, Maracaibo, loppui klo 7:ltä aamulla. Hävisin ensikertalaiselle. Ihme tuuripeli! Pikaiset unet, ja sitten vielä muutama peli ennen loppusiivousta ja sulkua. Lähtiessä alkoi lumisade, ensimmäisiä tänä talvena. Fillaroin vain 16 km kotio, koska rengas puhkesi, joten kävelin loput 37 km. Kivaa oli, AK:n maja oli ihan mukava leiripaikka. Kesällä voisi uidakin. Seuraava leiri lienee sitten taas Luukissa ja koko viikonlopun. Varaus on tehty ja hyväksytty 26.-28.5.23 klo 18 alkaen. Mutta varmistetaan ja tiedotetaan vielä tarkemmin myöhemmin. Seuraavaksi sitten Linnan Vastaanotto ja pelisauna Rantsulla 4.12.22!

Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *