Tunnelmia pelileiriltä

orc /

Pelileiri pidettiin 13.11.-15.11.20 Lohjalla Lehmijärven rannalla. Suunnistin itse paikalle osittain metsän läpi jäätyäni bussilla Muijalan liittymään. Metsäreissu hirviaitojen läpi oli oikein jännittävä. Itse leirillä paikalla oli noin 10 henkeä ja siellä pelattiin muun muassa Terraforming Marsia, Clash of Culturesia, On Marsia ja Cooper Islandia. Sää oli jo hieman viileä, joten uitu ei tällä kertaa, mutta ehkä keväällä sitten. Saunoja ja mökkejä oli oikein kaksi kappaletta. Leirin alkuun poltimme sulakkeen sytyttäessämme pihavaloja päälle, mutta vuokraajan avustuksella saatiin sulake vaihdettua. Paikka oli oikein kiva ja omassa rauhassaan, joten harkitsimme paikan vuokraamista uudestaan, ehkä keväällä.

-Juuso

Kategoriat: Tapahtumat

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *