Linnan tanssiaiset 6.12.

orc /

Otaniemen RoolipeliClubi ry:llä on ilo järjestää jälleen Linnan vastaanoton tanssiaiset. Luvassa on siis juhlapukujen loistetta, iloista tunnelmaa sekä tansseja eri aikakausilta.

Tanssiaiset pidetään Otaniemessä Servin mökissä perjantaina 6.12. Tanssiaisten katsotaan alkavan klo 17.00, mutta ovet avataan kello 16 ja vieraita aletaan kuuluttaa sisään jo klo 16.30, joten olethan ajoissa paikalla. Sisäänpääsymaksu on 5e (lapset ilmaiseksi) ja sisältää alkoholittoman boolin sekä pientä syötävää tanssiaisten aikana. Tanssilistat löytynevät lähempänä tapahtumaa näiltä sivuilta.

Samaan aikaan (klo 17→) Rantasaunalla (Jämeräntaival 9) voi viettäää iltaa pelien ja saunomisen merkeissä mikäli tanssilattia ei suuremmin houkuta. Loppuillasta tanssijat saapuvat Rantsulle, minkä jälkeen Linna vallataan ja syödään. Paikalla on myös muuta purtavaa ja kurkun kostuketta omakustannehintaan.

Jos olet kiinnostunut kummankaan tilaisuuden järjestämisestä, kannattaa ilmaista tahtotila ORC:n Telegram-kanavalla.


0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *