ORC:n nettisivut uudistuvat

orc /

Kuten ehkä huomaatte, Otaniemen RoolipeliClubin nettisivut ovat saaneet täysin uuden yleisilmeen. Vaikka vanhat sivut olivat käytettävät ja toimivat tiedon jakamiseen jäsenistölle, ne eivät enää luoneet kuvaa aktiivisessa toiminnassa olevasta yhdistyksestä. Uudet sivut toivottavasti parantavat löydettävyyttämme ja ilmettämme ja tuovat näin uusia jäseniä yhteisöömme. Vanha wikipohjainen sivusto löytyy edelleen osoitteesta orc.ayy.fi/old, mutta sitä ei ole tarkoitus enää aktiivisesti päivittää. Suurin osa tarpeellisesta tiedosta on jo siirretty uuden sivuston puolelle ja mitä on saattanut jäädä siirtynee vuoden loppuun mennessä. Wiki säilyy sivustolla jossain muodossa myös tulevaisuudessa ja esimerkiksi kyyti-iteraattori jää wikin puolelle.

Uuden sivuston myötä tuli myös joitakin uusia ominaisuuksia. Uutiset (/Blogi) tarjoaa ajankohtaista tietoa ORC:n toiminnasta, ainakin niin kauan kuin sisällöntuottajilla riittää innostusta. Toinen uusi ominaisuus on kalenteri, josta näkyy kaikki ORC:n tuleva toiminta ajantasaisena. Muitakin uusia ominaisuuksia on suunnitteilla, mutta niistä ei sen enempää ennen kuin ne ovat lähempänä valmista.

Palautetta uudesta sivustosta otetaan mielellään vastaan! Kaikki palautteet käsitellään asiaankuuluvalla tavalla. Peli-iloa itse kullekin!

Mikko Rekola
IT-vastaava

Kategoriat: Sivusto

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *